30-08-07

Grote stappen...

collageSchool: na een jaar journalistiek te hebben gestudeerd aan Plantijnhogeschool en het jaar daarvoor al een mislukte poging te hebben ondernomen in de richtiuoiqhgoh oqihg qoidhg qouighng regentaat LO, is het eindelijk duidelijk geworden dat hogere studies niets voor mij zijn.
Waarom? Wel, jezel hvghjgd oqehgoqhg oqdhguiof verplichten om uren achter je bureau te kruipen of om

  • School: na een jaar journalistiek te hebben gestudeerd aan Plantijnhogeschool en het jaar daarvoor al een mislukte poging te hebben ondernomen in de richting regentaat LO, is het eindelijk duidelijk geworden dat hogere studies niets voor mij zijn.
    Waarom? Wel, jezelf verplichten om uren achter je bureau te kruipen of om weken op voorhand al eens de boeken vast te nemen... Ik kán het niet... Verstand met hopen, maar niet kunnen leren. Een probleem dat meerdere mensen, waaronder ik dus, hebben. Praktijk is geen probleem; ik kán het allemaal (stages: 14, projectweken: 15, spraakvaardigheden: 16, porfolio's: 14.3...) maar de theorie leren is niet aan mij besteed.
  • Werk: Aangezien gewoon thuiszitten uit den boze is (wordt je normaal gesproken toch beu), ben ik dan maar op de arbeidsmarkt gesprongen. Nadat ik had gesolliciteerd voor een kaderfunctie bij een MNC en als junior-criminoloog, ben ik ook naar de baas van mijn zaterdagwerk gestapt. Die was altijd erg tevreden over me en wou me graag aannemen.
    Morgen wordt het in alle waarschijnlijkheid bevestigd. Om te beginnen is dit dan al goed, maar het is zeker niets wat ik jaren wil blijven doen. Voornamelijk omdat het in de verkoop is, met andere woorden: zaterdag en zondag ook werken... En zoals geweten, skeelerwedstrijden zijn ook in het weekend. Maar aangezien die pas terug beginnen rond april, heb ik nog even de tijd om naar iets anders uit te kijken.
    Liefst iets in de journalistiek want dat deed ik toch wel heel graag, geïntereseerde mensen die iets van me willen lezen/horen/zien weten me wel te vinden.
  • Vakantie: deze blog komt vanaf morgen op non-actief. Ik vertrek namelijk naar La Verdière, een dorpje met 1282 inwoners, 50km ten noordoosten van Marseille. Daar ga ik 2 weken leven als een Bourgondiër en me van niets iets aantrekken. Heel misschien is er een internetverbinding in het huisje, maar dat is zo onwaarschijnlijk als ik die ooit gezichtbeharing krijg.
  • Skeeleren: Sinds 2 weken ben ik 4à5 keer per week aan het trainen, meer dan ik normaal gesproken op een maand doe. Zoals je al raadt wordt het me eindelijk menens. De ambities zijn uitgesproken en over enkele jaren zal duidelijk worden of het waar is dat ik "barst van weggegooid talent", ik ben alvast benieuwd.

17:12 Gepost door Gunther in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.