24-08-07

WK 2007 - dag 6: Zilver voor Bart


Gisteren was weer mooi, na verwend te zijn geweest met gouden medailles en een bronzen, kregen we nu het ontbrekend eremetaal. Of beter gezegd, pakte Bart zilver.

decoration
Ingepakt been van valpartij na de finish.

Zoals je hieronder kan zien was het heel erg nipt.

decoration

Maar de Italiaan haalde het dus. Ook Jore reed in deze wedstrijd mee, hij reed tussen de junioren best een sterke wedstrijd: 26ste. Volledig uitslag:
20km jh
Vergis je niet, er waren wel degelijk 47 deelnemers.

Maar Bart en Jore waren natuurlijk niet de enigen die in actie kwamen. Annabel had op de 500m de kwartfinales gehaald en reed 's avonds ook nog de 20km afvalling. Hierin werd ze 15de. Wannes geraakte op de 500m niet door de reeksen, evenals Ferre. Ferre reed net als Annabel nadien ook nog de 20km afvalling. Het ging al beter als de afgelopen dagen en hij eindigde 23ste. Mantia won die wedstrijd met verve. Op de 500m hadden we ook nog Wouter, hij haalde de finale maar kon hier niets halen, vierde was het verdict. Opnieuw won Mantia! Alle uitslagen vind je hier.

Vandaag op het programma alweer de laatste dag van het wegtoernooi, morgen dan als afsluiter de marathon.
Maar eerst vandaag nog doorkomen zonder brokken, en hopelijk met medailles, is de boodschap. Wat hebben we? 5km ploegkoers, dus enkel onze junioren heren komen in actie. Rest heeft rust voor de marathon.

***EXTRA***
De medailletabel van alleen de wegkampioenschappen:

Wouter

15:39 Gepost door Gunther in Sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.