20-07-05

Korte samenvatting van de laatste weken.

Zo, na weer een lange tijd van inactiviteit op deze site van mezelf, zal ik nog eens wat bevindingen van de laatste wedstrijden neertypen. Te beginnen met een wedstrijdje in België:
Brugge: Op deze Belgische pistewedstrijd werd ik met toch wel de nodige dosis geluk derde. Daarna kwam er weer een wedsrijd voor de Beloftencompetitie in Nederland en wel in Staphorst, hier bolde ik als 12de over de lijn, vijfde van het peloton achter een kopgroep met daarin niemand minder als Crispijn, eerstejaars junior en goed voor de derde plek. Iets wat mij tot op heden nog niet gelukt is in een B-wedstrijd :-D Een dag later nam ik deel aan de 10km afvalling op het Belgisch Kampioenschap in Tienen en dat is dan ook alles wat ik daar over kwijt wil :-p Op dinsdag gingen we dan weer in noordelijke richting naar Ommen, een wedstrijd die wel goed ging... behalve dan de laatste ronde :-) 37ste! Op donderdag reed onze blauwe druif weer over de grens en dit keer naar Schijndel, maar ditmaal niet voor een wedstrijd. Wel voor een bezoekje aan onze sponsor/ploegleider Peter, hij had de 100mm-frames binnengekregen!! En sinds toen rij ik dus ook op 100mm, en wat een spijt heb ik!!! Maar dan wel van het feit dat ik zolang weigerde om mezelf over te geven aan de evolutie en me hardnekkig an mijn 84mm bleef vastklampen, wat een verschil!!! Waarom was ik in hemelsnaam zo kritisch geweest!!! GEEN enkel idee, maar nu ben ik wel voor de volle 100% overtuigd van de voordelen van de 100mm wielen. Na dit bezoekje ging ik dus buiten met:
  • een 100mm-frame van Powerslide: Vision
  • 1 set 100mm-wielen HYPER-Stripe's
  • 1 set 100mm-wielen MATTER Super-Mundo's
  • 2 sets FORCE ABEC 7- kogellagers

Dit alles maakt van mij een heel tevreden jongetje :-) Dus Peter, bedankt en geniet nog van je vakantie.

De 100mm's werden de eerste keer gebruikt in Axel, een gecombineerde AB-wedstrijd waar ik volgens de uitslag 23ste in totaal was en derde B, maar volgens mij klopt dit niet echt... Maar ja, mij hoor je niet klagen ;-)21:52 Gepost door Gunther | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.