26-06-05

Nijkerk liep best lekker!!

Gisteren eindelijk nog eens een wedstrijd gereden na 5 wedstrijdloze weken, het was al van in Almere geleden dat ik nog eens in een peloton had meegebold. Als je dan nog weet dat ik de laatste 2 à 3 weken niet getraind heb wegens mijn examens (ik ben dus geslaagd!), zou je denken dat ik een grote schrik had voor weer een fameuze afgang als in Emmeloord en 't Veld... Niet dus, mentaal was alles top, ik leefde zelfs in een waas van een mogelijke overwinning, hoewel het niet-getraind hebben me toch wat parten speelde.

Ons vake en ikke vertrokken rond half 4 richting Nijkerk, ruim op tijd omdat ik nog een nieuwe transponder moest gaan halen. Deze had in Almere enkel de eerste 8 ronden geregistreerd, dus ja...

Even voor Utrecht kwamen we in een file terecht die blijkbaar nog een hoop andere skeeleraars ophield, dit hoorden we toch op de wedstrijd. In de file kwamen we een BONT-bakje tegen met daarin de broers Pierloot, Wouter Backers en de nodige vriendinnen :-)

Om ongeveer 18 uur kwamen we aan, nog een half uurtje respijt dus. Gauw afgetekend, omgekleed, skeelers aan en richting jurybus voor de transponder. Nadat ik er dan een nieuwe had gehad konden we nog het slot van de Veteranen-wedstrijd zien, in de sprint kwam er nog iemand vrij hard ten val zodat er een ambulance werd opgeroepen. De jury wou blijkbaar niet achterop schema geraken en riep ons naar de start, we moesten 'maar even oppassen' als de ambulance er aankwam. Na wat protest, draaiden de heren echter bij en nadat de ambulance dan terug weg was, vertrokken we met 5 minuutjes vertraging voor 40 minuten en 3 ronden.

Vanaf de start werd er tegen een stevig tempo gekoerst, meer dan 35 km per uur op het rondje van 1 km. Na een paar ronden werd er gesprint voor de klassementsprijs, op dat moment zat ik achter Pieter (Lassche) en die wou die prijs toch wel graag winnen blijkbaar, wat hij ook deed. Ik haalde 2 puntjes binnen, wat er niet genoeg waren om in de prijzen te delen. Het tempo bleef hoog en op die manier konden kopgroepjes niet wegblijven, 50m was het meeste dat gekregen werd.

Tussen de ontsnappingen door waren er nog 3 premiespurts, 1 ervan haalde ik binnen na een blitz-bezoek aan de goot en bij een andere werd ik 6de.

De laatste 5 ronden gaan in en Wielinga (ECN) doet nog een verwoede poging om weg te rijden, maar hij gaat ten onder. De bel gaat en achter Bobbink hangende kom ik in de kop van het peloton, Wouter wringt zich er nog tussen bij mij en ik zit dus eigenlijk ideaal op een derde plek. Aan de achterkant van het parcours komt er echter een treintje voorbij, Wouter springt er nog net tussen en ik blijf stom zitten en word dus een beetje ingesloten. Op de één of andere manier kom toch nog vanvoren en in de laatste rechte lijn rij ik in een chaotische sprint naar de 6de plek.

De Weerd haalt zijn eerste overwinning, net voor Klaversma binnen, Rolleman, de laatste Rollerblade-aanwinst pakt met een derde plek zijn eerste podium. Dirk, winnaar van Vorden en nu bij de Timmerman-formatie, wordt 5de achter eerste Belg Wouter. Hierachter volg ik dus. Andere Belgen: Sven 10de en dus geen klassementsleider meer, Robbie 12de na een rel met ECN in de laatste ronde. Crombez sprokkelt op de 17de plaats zijn eerste puntjes en Christophe wordt 23ste, "maar wel een premie! ;-)" Peter, die van de Commissie niet terug mocht naar de C's, werd 54ste.

Monique werd eerste bij de dames-2, dikke proficiat !!16:52 Gepost door Gunther | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-06-05

Woehoew!!!!

Gisteren, na 2 stressvolle weken met examens, te horen gekregen dat ik geslaagd was. Een A-attest zonder buizen en net geen onderscheiding. Eigenlijk hetgeen wat ik had verwacht...
Vandaag een rustig dagje gehad, naar de Lilse Bergen geweest met een paar maten en daar wat liggen bakken, gezwommen en vooral goed rondgekeken naar al het vrouwlijk schoon :-p Vooral 1 jongedame in een roos bikini'tje vond ik wel het bekijken waard :-D
 
*De foto is nog van op de skistage, samen met de Pierre

18:13 Gepost door Gunther | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-06-05

Examenstress ! !

Laatste jaar, examens, STRESS!!!
Drie woorden die nu ff in mijn leventje centraal staan, duim dus allemaal voor mij ;-)
Ik heb het zeker nodig.
Na het geschrapt zijn van de wedstrijd in 't Harde is de eerstkomende wedstrijd Nijkerk geworden. Vorig jaar was ik daar derde bij de C's. Het verslagje van toen vind je hier Nijkerk 2004
18:13 Gepost door Gunther | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-06-05

Wie ben ik?

De laatste tijd ben ik nogal overstelpt geweest door mails met de vraag wie ik ben, daarom bij deze een klein profieltje.
Naam: Gunther Van Hoogten
Bijnaam: Gummy, Giga Gummy, Gummybeer
Geboortedatum: 30/09/1987 (nu dus nog 17 en bijna volwassen :-p)
Geboorteplaats: Antwerpen
Geslacht: redelijk mannelijk ;-)
Woonplaats: Malle
Kleur haar: Blond
Kleur ogen: Blauw
Lengte: ongeveer 1m85
Gewicht: altijd rond de 70 kilo
Schoenmaat: 43-44
Sterrenbeeld: Weegschaal
Hobby's: Skeeleren, sporten algemeen, uitgaan, chatten...
Beroep: I'm still a 'studentje'
Status: as free as a bird!!
Favoriete maaltijd: pizza
Favoriete drank: fanta en pils
Favoriete muziek: vanalles, maar vooral R&B
Favoriete single all times: I don't want to miss a thing van Aerosmith
Favoriete single nu: Alles van Brainpower
Favoriete film: Armageddon
Lievelingskleur: Oranje
Studies: Laatste jaar Lichamelijke Opvoeding en Sport!!
Favoriete underwear: strakke boxer
Roken?: Nope
Tattoo?: Nog niet, komt nog wel
Piercing?: Hehe, you wish ;-)
Favoriete slaapkledij: Totally naked !!
 

15:15 Gepost door Gunther | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-06-05

LIVEDRUNK-bandjes for sale !!!

Je hebt misschien al van deze nieuwe hype gehoord, misschien ook niet, feit is dat deze bandjes wel heel vet zijn :-D They glow in the dark !! ;-)  LIVEDRUNK !!!
Bestel ze bij mij via mail (zie knop in de rechtse balk) of bel me even.
19:08 Gepost door Gunther | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |